Fuvarozói biztosítás díjszámítás

1. Módozat *
2. A gépjármű össztömege *
3. A felépítmény típusa *
4. A limit felső határa *
5. GPS alapú nyomkövető *
6. A biztosítás területi hatály *
7. Darabszám *

Azonos teherbírású gépkocsikra számítható díj
Díjszámítás normál kereskedelmi árura vonatkozik !

Szakmai biztosítások

CMR1-scaled.jpg

CMR Biztosítás

Oldalunkon egyedülálló módon azonnal kiszámíthatja a CMR biztosítás díját és elindíthatja a szerződéskötést is. A számított díjak tarifális rendszerűek, kisebb mértékű díjeltérések előfordulhatnak, illetve a végleges kockázatvállalás és díjszabás minden esetben egyedi elbírálás eredménye.

Részletek
baf-e1638881707570.jpeg

BÁF Biztosítás

Már belföldi fuvarozói felelősségbiztosítás díja is számítható oldalunkon! A belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítás (BÁF) megtéríti a tehergépjárművekkel folytatott fuvarozások soránfuvarozó felelősségi körébe tartozó árukárokat, valamint egyéb vagyoni és személyi sérüléses károkat is.

Részletek
Szallitmanybizt-scaled.jpg

Szállítmányozói felelősségbiztosítás

Ez a biztosítás a szállítmányozónak felróható szakmai hiba esetén bekövetkezett káreseményekre térít. Ilyen szakmai hiba lehet a nem megfelelő fuvarozó kiválasztása, az áru jellegének meg nem felelő fuvarozási körülmények előírása, vagy téves cím, esetleg szállítási időpont megadása a fuvarozónak.

Részletek
CMR-1-scaled.jpg

Közúti kezesség biztosítás

Árufuvarozói engedély, közösségi engedély kiadásának feltétele, a tevékenységhez kapcsolódó vagyoni biztosíték nyújtása. A 14/2001. (IV. 20.) KöViM rendelet alapján árufuvarozóknak és személyszállítóknak kötelező pénzügyi fedezet kiváltható a közúti kezesség biztosítással.

Részletek
Szallitmany1-scaled.jpg

Nemzetközi szállítmánybiztosítás

A nemzetközi szállítmánybiztosítási szerződéssel a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy megtéríti a biztosítottnak a szállítás rendes folyamatával együtt járó veszélyek és véletlen balesetek következtében a biztosított szállítmányban keletkezett károkat – a szerződésben meghatározott és részletezett feltételek szerint.

Részletek
Soforok-balesetbiztositasa-scaled.jpg

Sofőrök Balesetbiztosítása

Egyszerű adminisztráció mellet, gépjárművezetői mindig biztosítva lesznek a külföldi megbetegedés, vagy baleset miatti felmerülő extra költségekre. Ráadásul a biztosító megtéríti az új söfőr kiküldésének költségeit is, hogy a fuvar mihamarabb célba érhessen.

Részletek
pexels-sora-shimazaki-5669619-scaled.jpg

Jogvédelem Biztosítás fuvarozóknak

Előfordult már, hogy fuvarozásból adódóan megbüntették akár Magyarországon, akár külföldön? Eltúlzónak találta a költségeket? Nem biztos benne, hogy jogszerű volt a büntetés? Szervizzel, volt már vitás helyzete hibás autójavítás, vagy szerviztevékenység miatt? Tudott professzionális segítséget kérni ingyen és azonnal? A fenti példák mindegyikére megoldást nyújt a jogvédelem biztosítás

Részletek

Górcső alatt a fuvarozói felelősségbiztosítást

A fuvarozói felelősségbiztosítás a fuvarozó cégek számára optimális lehetőséget nyújt az esetleges hibák vagy balesetek miatti károk fedezetére. 

A fuvarozás területén nem ritkák az előre nem látható események, például balesetek, de persze sajnos emberi hibák is előfordulnak. Amennyiben ezekből valamilyen kár keletkezik, az a szállítást végző cég felelőssége. Minden hibát megelőzni, kiküszöbölni nem lehet, ám a fuvarozói felelősségbiztosítás megbízható megoldást nyújt a váratlan helyzetekre

Miért érdemes igénybe venni a fuvarozói felelősségbiztosítást?

fuvarozói felelősségbiztosításA felelősség kérdése: a fuvarozói felelősségbiztosítás védi a fuvarozót abban az esetben, ha valamilyen kár vagy veszteség éri az általa szállított árut, melynek épsége a szállítás alatt az ő felelőssége. A kár oka lehet például baleset, lopás vagy sérülés.

Balesetek és más váratlan helyzetek, események kezelése: a fuvarozói felelősségbiztosítás segít abban, hogy a fuvarozó vállalkozás könnyebben és szakszerűen kezelhesse a váratlan eseményeket, például a baleseteket vagy az áru sérülését. A biztosítás által nyújtott fedezet segíthet, hogy a vállalkozásnak ne jelentsen gondot a további működés, és a helyzet gördülékeny megoldása.

Bizalom és hitelesség: az ügyfelek számára a fuvarozói felelősségbiztosítás a bizonyítéka annak, hogy az adott vállalkozás elkötelezett a biztonság, az áruvédelem és az ügyfelek érdekeinek védelme mellett. Ezzel növeli az ügyfelek bizalmát a céggel szemben és hitelesebbé teszi azt.

Jogi védelem és kártérítés: a fuvarozói felelősségbiztosítás vitás vagy peres helyzetekben segít a vállalkozásnak fedezni az esetleges jogi költségeket és kártérítéseket.

Előnyök, melyekre a fuvarozó felelősségbiztosítás megkötésével tehet szert

fuvarozói felelősségbiztosításKiszámíthatóbb költségek és pénzügyi stabilitás: a fuvarozói felelősségbiztosítás megkötése kiszámíthatóbbá teszi a költségeket és segíti a pénzügyi stabilitást. 

Versenyképesség növekedése: a fuvarozói felelősségbiztosítás jelenléte segíthet a vállalkozásnak a versenyképesség növelésében azáltal, hogy megbízható és biztonságos szállítási szolgáltatást kínál az ügyfeleinek. Nem ritka, hogy az ügyfelek a kockázatok ismeretében kifejezetten olyan fuvarozót keresnek, aki garantálja a biztonságos és megbízható szolgáltatást és ennek érdekében rendelkezik felelősségbiztosítással is. 

A kockázatok csökkentése: a fuvarozói felelősségbiztosítás birtokában a vállalkozás  kockázata jelentősen csökken, ami hatalmas könnyebbség a tulajdonosoknak, akiknek nem kell többé attól tartaniuk, hogy önhibájukon kívül, például egy közúti baleset miatt súlyos anyagi vészhelyzetbe kerül a cégük. 

Hosszú távú fenntarthatóság: a felelősségbiztosítás hozzájárulhat a vállalkozás hosszú távú sikeres működéséhez. A biztosítás számtalan esetben fedezi a váratlan kiadásokat, kártérítéseket, így megalapozva a hosszú távú, stabil működést és fejlődést. 

A fuvarozói felelősségbiztosítás személyre szabható! 

fuvarozói felelősségbiztosításAhogy minden biztosítás, úgy a fuvarozói felelősségbiztosítás is személyre szabható bizonyos szinten. Ez egy rendkívül összetett terület, nem mindegy a szállítmányok jellege, a szállítás módja és persze az sem, hogy nemzetközi vagy belföldi fuvarozásról van szó. Cégünk azonban mindenben segít, és ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy megtaláljuk számukra az optimális megoldást

Ha szeretne bővebb tájékoztatást kérni a fuvarozói felelősségbiztosításról, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen adnak bővebb felvilágosítást az általunk kínált biztosításokról.