Egyedi ajánlatkérés

Szakmai biztosítások

CMR1-scaled.jpg

CMR Biztosítás

Oldalunkon egyedülálló módon azonnal kiszámíthatja a CMR biztosítás díját és elindíthatja a szerződéskötést is. A számított díjak tarifális rendszerűek, kisebb mértékű díjeltérések előfordulhatnak, illetve a végleges kockázatvállalás és díjszabás minden esetben egyedi elbírálás eredménye.

Részletek
baf-e1638881707570.jpeg

BÁF Biztosítás

Már belföldi fuvarozói felelősségbiztosítás díja is számítható oldalunkon! A belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítás (BÁF) megtéríti a tehergépjárművekkel folytatott fuvarozások soránfuvarozó felelősségi körébe tartozó árukárokat, valamint egyéb vagyoni és személyi sérüléses károkat is.

Részletek
Szallitmanybizt-scaled.jpg

Szállítmányozói felelősségbiztosítás

Ez a biztosítás a szállítmányozónak felróható szakmai hiba esetén bekövetkezett káreseményekre térít. Ilyen szakmai hiba lehet a nem megfelelő fuvarozó kiválasztása, az áru jellegének meg nem felelő fuvarozási körülmények előírása, vagy téves cím, esetleg szállítási időpont megadása a fuvarozónak.

Részletek
CMR-1-scaled.jpg

Közúti kezesség biztosítás

Árufuvarozói engedély, közösségi engedély kiadásának feltétele, a tevékenységhez kapcsolódó vagyoni biztosíték nyújtása. A 14/2001. (IV. 20.) KöViM rendelet alapján árufuvarozóknak és személyszállítóknak kötelező pénzügyi fedezet kiváltható a közúti kezesség biztosítással.

Részletek
Szallitmany1-scaled.jpg

Nemzetközi szállítmánybiztosítás

A nemzetközi szállítmánybiztosítási szerződéssel a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy megtéríti a biztosítottnak a szállítás rendes folyamatával együtt járó veszélyek és véletlen balesetek következtében a biztosított szállítmányban keletkezett károkat – a szerződésben meghatározott és részletezett feltételek szerint.

Részletek
Soforok-balesetbiztositasa-scaled.jpg

Sofőrök Balesetbiztosítása

Egyszerű adminisztráció mellet, gépjárművezetői mindig biztosítva lesznek a külföldi megbetegedés, vagy baleset miatti felmerülő extra költségekre. Ráadásul a biztosító megtéríti az új söfőr kiküldésének költségeit is, hogy a fuvar mihamarabb célba érhessen.

Részletek