Termelő vállalatok biztosítása összetett és odafigyelést igénylő feladat. A vagyonbiztosítás kialakítása a megfelelő ingatlan és műszaki gép berendezés értékének meghatározásával kezdődik. A megfelelő kockázatkezelés és a kockázat csökkentő intézkedések nem csak a vagyonbiztosítás díját csökkenthetik,de a vállalat működési biztonságára is kedvezően hatnak. vagyonbiztosítási események a termelőeszközök károsodásán túl üzem leállást és így termelés kiesést okozhatnak. A kieső nyereséget és a felmerülő fix költségeket pedig az üzemszünet biztosítás tudja fedezni.

Az All Risk vagyon- és üzemszünetbiztosítás a legalapvetőbb biztosítási védelem amely fedezetet nyújt a vagyontárgyakban keletkezett károkra és az annak kapcsán felmerülő üzemszüneti veszteségekre.

A vagyon és üzemszünet biztosításon túl gondoskodni kell a munkavállalók védelméről, meg kell vizsgálni a beszállítókat esetlegesen ért vagyonbiztosítási események bevételre gyakorolt hatásait, a környezetszennyezéssel kapcsolatos kockázatokat, az adatvédelmet és cyber biztonságot, a vezető beosztású vezetők vagyoni biztonságát, a termékfelelősséggel kapcsolatos esetleges károkat ( hibás termék által okozott károk) és még sorolhatnánk.

Válassza ki a megfelelő módozatot