TÁRSASHÁZI LAKÁS BIZTOSÍTÁSA

Mi öszeállitottuk a társaházi lakások biztosítására vonatkozó, szerintünk legoptimálisabb csomagot. A biztosítási díjat pillanatok alatt, fölösleges adatok nélkül megkapja és pár perc alatt kezdeményezheti a szerződéskötést. Ha csak ingóságait szeretné biztosítani, erre is van lehetősége!
TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

CSALÁDI HÁZ, IKERHÁZ BIZTOSÍTÁS

Családi házra kötött lakásbiztosítás esetén más kockázatokat kell kiemelten kezelni, mint egy lakás esetében. Egy kertkapcsolatos családi ház vagy ikerház tulajdonosának jópár olyan ingatlanját érintő kárlehetőséggel kell számolnia, amivel egy társasházi lakónak ritkán kell foglalkoznia: viharkárok a kertben, szivárgó vízvezeték, beomló kerítés… Számukra dolgozták ki a biztosítók az opcionálisan választható többletfedezetet tartalmazó termékeiket.
TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

ÉPÍTÉS ALATT ÁLLÓ HÁZAK BIZTOSÍTÁSA

Egy családi ház vagy egy nyaraló építésekor nincs szükség a nagyberuházásoknál szokásos építésszerelési biztosításra: elég egy speciállis záradékkal ellátott épületbiztosítást kötni.
TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

NYARALÓBIZTOSÍTÁS

A hétvégi házak, nyaralók biztosítása azért fontos, mert egy esetleges kár sokkal komolyabb következményekkel járhat ott, ahol csak időszakosan tartózkodunk, mint az állandó lakcímünkön, ahol akár azonnal orvosolni tudjuk a problémát.
TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *