Egyre szűkül a hazai egészségellátás, mi a megoldás?

Nemcsak itthon gyógyulhat, lehetőség külföldi gyógyításra

 

Sajnálatos módon nálunk az egészségügyi mutatók a legrosszabbak között vannak Európában. Gyors a népességfogyás, kevesen járnak szűrővizsgálatokra, az étkezési szokások egészségtelenek, kiugróan magas az alkoholfogyasztás és a dohányzás. Élen járunk a rákos, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések magas számában, a daganatok okozta halálozás 43%-kal haladja meg az uniós átlagot, ami a legmagasabb arány Európában.

Az itthoni szűk kapacitások és bizonytalan kórházi struktúrák helyett vannak külföldi megoldások:

 

  • Kritikus betegségeknél másodvélemény és 5 meghatározott súlyos betegség esetén külföldi gyógyítás

Másodvélemény: Amennyiben a biztosítottnál komoly betegséget diagnosztizálnak, egy képzett egészségügyi szakemberekből álló testület áttekinti az orvosi dokumentációt (pl. kórházi zárójelentések, vizsgálati eredmények, kórtörténet). Ezt követően az adott orvosi szakterület egy világszerte elismert specialistája a leletek részletekbe menő vizsgálata, elemzése és értékelése útján egy második orvosi szakvéleményt állít ki. A nemzetközi orvos szakértőkhöz forduló, második orvosi szakvéleményt kérő betegek közül átlagosan minden 6. az elsőtől eltérő diagnózist kapott, és az esetek 39%-ában módosítani kellett a kezelésen is. Mindez a kórképek felülvizsgálatának fontosságát igazolja.

Külföldi gyógykezelési szolgáltatás világszínvonalú egészségügyi ellátáshoz biztosít hozzáférést. Ötfajta komoly orvosi beavatkozás esetén teljeskörű leszervezése a biztosított külföldi gyógykezelésének, és fedezve a gyógyuláshoz szükséges kiadásokat (utazás, szállodai ellátás, kórházi elhelyezés, gyógyszerek, műtétek) összesen 2 millió euró értékhatárig.

A fedezett orvosi beavatkozások: rákos megbetegedések kezelése, szívkoszorúér áthidaló (by-pass) műtét, szívbillentyű csere és helyreállítás, idegsebészeti beavatkozások, élő donoros szerv- és szövetátültetés.

A biztosításba családtagok (partner, gyermekek) is bevonhatók, így szerettei egészségéről is gondoskodhat. A biztosítás díja nagyon költséghatékony, kor szerint határozzák meg.

 

  • Teljeskörű nemzetközi egészségbiztosítás

Külföldön történő bármely – korábban még nem diagnosztizált, vagy jelentkezett – betegség kórházi gyógyítása Európában vagy választás szerint akár az egész világon lehetséges. Mindenféle egészségügyi beavatkozás, amely kórházi ellátáshoz kötött, és nem esztétikai jellegű része a biztosítók ellátásának. Ebben 1 vagy kétágyas elhelyezés, műtéti ellátás költségei és kapcsolódó kiadások fedezve vannak.

Bővíthető a szolgáltatások köre ambuláns, járóbetegellátással is.

Egyéb választható kiegészítők a szülés, fogorvosi ellátás és további lehetőségek is vannak.

Ezen biztosítások díja kor alapján változó. Minél fiatalabb valaki, annál kedvezőbb a díja.

 

Kérjen ingyenes díjkalkulációt e-mailben az info@hungarorisk.hu címen, megadva az alábbi adatokat:

Név:

Kor:

Nemzetiség:

Melyik országban él:

E-mail cím: