Az orvosok és fogorvosok kezét érő balesetek

(Hogyan könnyítheti meg életüket erre kockázatra tervezett biztosítás)

Sokszor azt gondoljuk, hogy az orvosok képesek a csodákra, hiszen Ők azok, akik segítenek, amikor betegek vagyunk, betegségeinkkel és sérüléseinkkel, hozzájuk fordulhatunk. Azonban kevesen gondolnak arra, hogy az orvosi hivatás nem csak intellektuális és érzelmi szempontból jelent kihívást, hanem fizikailag is sokszor megterhelő. Az orvosok és fogorvosok ugyanis mindennapi munkájuk során olyan munkákat is végeznek, melyek veszélyeztetik kezeiket, amelyek nélkülözhetetlenek ezekben a szakágakban.

Az orvosok és fogorvosok munkájuk során végzett  tevékenységek  alapvetően magukban rejtenek kockázatokat. Például  műtétek során hegyes eszközökkel, éles szikékkel vagy más veszélyes tárgyakkal dolgoznak. Bármilyen apró hiba, figyelmetlenség vagy véletlen ezekben a pillanatokban akár súlyos balesethez vezethet, amely életre szóló következményekkel járhat.

Az orvosok és fogorvosok, természetesen szabadidős tevékenységeket is végeznek melyek mindig további kockázatot jelentenek. A legtöbb sporttevékenység magában hordozza a kézsérülés lehetőségét, és veszélyét nem is beszélve egy otthoni barkácsolásról, vagy kertészkedés eseteiről, amikor veszélyes eszközökkel kell dolgozni. Ezek a tevékenységek tehát potenciálisan veszélyeket rejtenek magukban, hiszen egy véletlen mozdulat is súlyos sérüléseket okozhat.

Sajnos nem ritka, hogy az orvosok és fogorvosok életük során olyan súlyos baleseteket szenvedjenek, amelyek közvetlenül érintik kezeiket, ezáltal jelentősen befolyásolva mindennapi tevékenységüket és életüket. Az idegkárosodástól a tartós fájdalomig vagy akár az ujjak részleges vagy teljes amputációjáig számos lehetséges következmény létezik.

Az orvosok és fogorvosok számára különösen fontos, hogy rendelkezzenek balesetbiztosítással, amely védelmet nyújt ezekkel a fenti kockázatokkal szemben. Speciálisan erre a típusú munkakörre és kockázatokra tervezett biztosításunk jelentős segítséget nyújthat az orvosoknak és fogorvosoknak abban, hogy bármilyen vészhelyzet esetén biztosítsák a gyógyuláshoz és rehabilitációhoz szükséges forrásokat és gondoskodhassanak magukról és családtagjaikról az átmeneti nehéz időszakban.

A speciális balesetbiztosításunk megkönnyíti az orvosok és fogorvosok helyzetét, hiszen a sérülés utáni teendők, kezelések, külföldi gyógykezelés vagy helyreállító műtét költségeit is finanszírozhatja. Így nem kell aggódniuk a hirtelen felmerülő, váratlan kiadások miatt, amikor az egészségük már eleve veszélyben van.

Ezenkívül  A kézbiztosítás segíti az orvosokat a nyugodt pihenésben és  a lelki béke fenntartásában, hiszen tudják, hogy kézfejük védelme megoldott.

Az orvosok és fogorvosok munkáját tehát nem csupán a szakmai hibák miatti vitásesetek kockázata árnyékolja be a  hálás betegek elismerése mellett, hanem komoly fizikai kockázatokat is hordoz, amelyek gondoskodásért kiált. Ezért is dolgoztunk ki Egy olyan biztosítást, ami speciálisan a kezes szakmák kockázataira összpontosít, biztosítja az orvosok és fogorvosok számára a megfelelő védelmet és biztonságot, hogy továbbra is nyugodtan teljesíthessék hivatásukat, anélkül, hogy az életük egy sérülés miatt megkérdőjeleződne.

Extra magas térítésű biztosítás, kéz sérülésére, orvosoknak, fogorvosoknak