Hasznos tudnivalók
Biztosításaink
Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
Autó gap
Casco biztosítás
Lakásbiztosítás
Családiház, ikerház biztosítás
Nyaralóbiztosítás
Építés alatt álló ingatlanok biztosítása/ lakosági építés szerelés biztosítás
Tervezői felelősségbiztosítás
Kivitelezők, műszaki vezetők felelősségbiztosítása
Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása
Jövedelemkiesés biztosítás
CMR - fuvarozói felelősségbiztosítás
Könyvelői felelősségbiztosítás
Orvosi felelősségbiztosítás
Vállalkozások biztosítása
Kockázati életbiztosítás
Szakmai felelősségbiztosítás
Egészségbiztosítás

2015-06-10 14:21

Vállalkozások biztosítása

A biztosítási termékpalettáról  a kis- és középvállalatoknak az ún. csomagbiztosítást ajánljuk. Ezen biztosítási szerződések előnye, hogy kedvezményes díj mellett alakíthatjuk ki a legmegfelelőőbb fedezetet.   

Egy vállalat vagyontárgyainak biztosítása elengedhetetlen a cég folyamatos és biztonságos működése érdekében: egy váratlan baleset komoly kiadásokat, termeléskiesést, sőt, akár csődöt is eredményezhet. Vagyon- és kiegészítő biztosításokkal azonban felkészülhetünk a nem várt eseményekre, és egy esetleges kár következtében sem veszítjük el a cégünk vagyonát, megrendelőit és dolgozóit.

Védje meg vállalkozását!

Manapság egy vállalkozás beindítása nem egyszerű feladat. Nem csak hogy rengeteg munkával jár, jól is kell csinálni, hogy igazán beinduljon, és ha ez sikerül, akkor komoly feladatokkal jár, hogy vállalkozásunk színvonalát meg is tudjuk tartani. Ám ez még nem minden. Gondoljunk csak bele, hogy vállalkozásunk, irodánk, irodaházunk épületében mennyi minden található, amik pótlása egy kész vagyonba kerül. Számítógépek, asztalok, székek, bútorok, egyéb számítástechnikai eszközök, kiegészítő berendezések, készletek és még számos más is, melyek egy véletlen balesetben nagyon könnyen meg tudnak sérülni, vagy meg is tudnak semmisülni, komoly pénzügyi kiesést is jelenthet, rosszabb esetben pedig még akár csődbe is juttathatja vállalkozását. Pontosan ezért fontos, hogy vállalkozására biztosítást kössön.

A biztosításról:

A vállalkozási biztosítás rengeteg mindenre kiterjed, és több csomagból, lehetőségből is választhatja ki, hogy megkötött biztosítása mire terjedjen ki. Választhat csak bizonyos eseményekre (tűz, természet okozta károk, betörés, lopás, vandalizmus) megkötött biztosítást, ám választhat olyat is, mely majdnem az összes felmerülő baleset ellen véd. Illetve ezeken túl még köthet külön elektromos, számítástechnikai eszközökre szóló teljes körű biztosítást, illetve felelősségbiztosítást, kieső árbevételre, nyereségre szóló úgynevezett üzemszünet biztosítást is.

Válassza a legjobbat, testreszabott ajánlatokért töltse ki adatlapunkat!

vállalkozások biztosítása

A csomagbiztosítás előnyei:

 • Az ügyfélnek nem kell hosszadalmas kockázatfelmérést végeznie, mert a biztosítók által felkínált csomagok közül választhat;

 • változatos kockázati lefedettség;

 • egyszerű szerződéskötés;

 • kedvező díjszabás.

Mely kockázatokra terjed ki a biztosítás?

 • Tűz, vihar és kiegészítő kockázataik, betöréses lopás, rablás, küldöttrablás, üvegtörés, vandalizmus fedezet

 • Igény esetén választható All Risk - a mindenre kiterjedő biztosítási fedezet:

  Minden balesetszerűen bekövetkező eseményre vonatkozik, kivéve azokat az eseteket, amelyeket az adott egyedi szerződés kizár. (tipikus kizárások: szerződő szándékos károkozása, háborús kockázat). Előnye, hogy olyan kockázatokra is kiterjed, amelyekre senki nem számít.

Kiegészítő vagyonbiztosítási kockázatok :

 • Elektromos gépek, mobileszközök All-Risk biztosítása (leejtés,ráöntés stb.)
 • Géptörés, azaz termelőgép casco biztosítás ( belső erő, kezelési hiba stb. )
 • Szállítmánybiztosítás:
 • Üzemszünet biztosítás

Felelősségbiztosítási kockázatok :

 • Általános felelősségbiztosítás
 • Munkáltatói felelősségbiztosítás (dolgozók munkahelyen, munkavégzés közben elszenvedett baleseteiből származó vállalkozással szembeni kárigényekre, amely lehet pl. orvosi kezelési, kórházi ápolási költség FONTOS! A TB a munkahelyi balesetből eredő ellátás költségeit a munkaadóra hárítja, ezért minden ügyfelünknek javasoljuk a munkáltatói felelősségbiztosítás megkötését)
 • Bérlői / Bérbe adói felelősségbiztosítás
 • Termék/szolgáltatás felelősségbiztosítás ( hibás termékkel teljesítéssel okozott károkra) 
 • Környezetszennyezési felelősségbiztosítás
   

Személybiztosítási kockázatok :

 • Munkavállalók csoportos baleset-, betegségbiztosítása:
  A csoportos balesetbiztosítás szabadon variálható termék, gyakorlatilag elemenként állítható össze. Többek között választahtunk műtét esetére szolgáló fedezetet, vagy korházi napi térítést, táppénzkiegészítést is.
 • Szolgáltatásfinanszírozó Egészségbiztosítás:
   A dolgozók magánklinikai ellátását, soron kívüli diagnsztikai eljárásokat finanszírozza és akár kórházi fekvőbeteg ellátásra is kiterjedhet.

Jó tudni, hogy...

 • az ingatlanok biztosítása új értéken történik, hiszen kár esetén a pótlás csak új építéssel oldható meg. Fontos, hogy az ingatlan értékében ne szerepeljena telek árát, mert ennek megsemmisülése nem lehetséges;
   
 • a műszaki, irodai és egyéb gépek, berendezések biztosítása rendszerint újrabeszerzési áron történik;
   
 • a készletbiztosítás (anyagok, félkész és késztermékek) telephelyenként részletezve, csúcsértéken történik, azaz a lehető legmagasabb kárértéken biztosítják.
   
 • Készpénz, értékpapír, értékcikk biztosítása: csak abban az esetben térít a biztosító, ha a tárolás, vagy a készpénz szállítása az előírásoknak megfelelően történik.
« VISSZA