A környezetvédelmi biztosításnak igenis vannak előnyei

A környezetvédelmi biztosítás az élhető bolygót szolgálja. Tekintsen pozitívumként erre, ami még támogatja is a vállalkozásokat, tudjon meg többet erről!

A környezetvédelmi biztosítás a legtöbb vállalkozás számára már nem ismeretlen, ugyanis régebb óta kötelezettek ennek megkötésére. A mostani változtatás értelmében szinte már minden egyes cégnek kötelező lesz ezzel számolni. Amennyiben az adott telephelyen például a nem veszélyes hulladék mennyisége meghaladja a 2000 kg-ot, akkor megkerülhetetlen a biztosítás megkötése.

Ennek alapján meglehetősen kiszélesedett az érintettek köre. Vannak olyanok a kötelezettek között, akik kifejezetten hátrányként tekintenek erre a szabályra. Az igazság az, hogy a környezetvédelmi biztosítás nem csupán az élhető jövő megteremtéséről és a hulladékmennyiség csökkentéséről szól. Egyúttal védi is a vállalatok érdekeit, akiknek így nem nyomhatja óriási teher a vállukat, főleg anyagi szempontból.

Milyen előnyei vannak a környezetvédelmi biztosításoknak?

Környezetvédelmi biztosításokról

A környezetvédelmi biztosítások tulajdonképpen teljeskörűen támogatják a vállalatokat. Ha van biztosítás, akkor a cég mentesül a kártérítési, vagy fizetési kötelezettség alól.

Ez azt jelenti, hogy az érintett biztosító megtéríti többek között a felszíni vizekben, talajban, védett fajokban okozott környezeti károk rendbehozatalának költségeit, legyen szó víztisztításról vagy akár talajcseréről.

Ezen kívül nagyon sok másféle munkálat is finanszírozható a környezetvédelmi biztosításon keresztül. Jobban belegondolva, ez igazi segítség a vállalatok számára, akiknek napjainkban sokszor igen magas összegeket kell fizetniük más területeken.

Anyagi segítség a környezetvédelmi biztosításon keresztül

A cégeknek jelentős kiadásokkal kell számolniuk ahhoz, ha szabályosan, a követelményeknek megfelelően szeretnének működni. Ezeket az összegeket ki kell gazdálkodniuk, ilyen körülmények között pedig igen nagy hátrányt jelentene az, ha még a környezeti károk rendbetételére is kellene költeni.

A környezetvédelmi biztosítás tulajdonképpen elősegíti a vállalatok stabil pénzügyi helyzetét. Ennek megteremtésével könnyebb tervezniük a cégvezetőknek, és kevésbé érhetik őket váratlan helyzetek gazdasági szempontból is.

A vállalat külső segítséget kaphat egy előre nem látható, véletlenül okozott káresemény után. Így egy váratlan esemény sem eredményezhet anyagi nehézségeket a cégeknek, akik így tudnak fejlődni, építkezni.

Ellenőrizze a meglévő környezetvédelmi biztosítást!

Környezetvédelmi biztosításokrólNagyon fontos, hogy érintettként mindenképp ellenőrizze a már meglévő környezetvédelmi biztosítását! Mivel januárban módosítás történt, nem biztos, hogy a jelenlegi szerződés megfelel az új előírásoknak.

A régi konstrukció ellenőrzésével, és az új szerződés megkötésével a vállalkozások ténylegesen hozzájuthatnak a külső segítséghez egy esetleges károkozás során.

Ha Önnek is szüksége lenne új szerződésre, vagy még teljesen ismeretlen ezen a területen, és szeretne hasznos információkhoz hozzájutni az egyes biztosítók ajánlatairól, jó helyen jár!

Csapatunk ideális segítséget nyújt minden érintett számára a környezetvédelmi biztosítások terén is. Rajtunk keresztül pontos képet kaphat a biztosítók ajánlatairól, és egyáltalán magáról a piacról is.

Közreműködésünkkel Ön a legjobb ajánlathoz juthat hozzá, amely kedvező helyzetet biztosít vállalkozásának.

Honlapunkon minden lényeges információt megtalálhat rólunk és a tevékenységi köreinkről. Ha szeretne időpontot kérni személyes tájékoztatáshoz, vagy kérdezne, keressen minket telefonon vagy e-mailen, ahol mindenre választ kaphat.