Miért hasznos a kéz sérülésére szóló biztosítás?

Mit is takar valójában a kéz balesetére szóló biztosítás?

A kéz balesetének biztosítása egy speciális biztosítás, amely kártérítést nyújt, ha a biztosított orvos kézével baleset történik. A kézbaleset lehet bármilyen maradandó sérülés, amely a kezet érinti.

A kézbiztosítási termékünk olyan egyedi kiegészítő feltételekkel megkötött balesetbiztosítás, mely alapján a kéz baleseti sérülése esetén sokkal magasabb térítésre lesz jogosult a biztosított orvos, mint egy hagyományos baleset-biztosítás esetén. Esetünkben pl, egy kézujj végleges, vagy tartós sérülése esetén a biztosító a kiválasztott biztosítási összeg  teljes, 50 vagy 100 millió forintos összegét téríti a biztosító, míg egy hagyományos balesebiztosítás ezzel szemben a maghatározott összeg 5%-20%-át téríti, a sérülés jellegétől és mértékétől függően.  Az általunk kidolgozott kézbiztosítás tehát minden olyan orvosi szakág esetén javasolt, ahol a manuális készség megváltozása gátolhatja, vagy ellehetetleníti a megszokott munkavégzést.

Mely orvosi szakágak esetén kiemelten fontos, hogy a kéz sérülése biztosítva legyen?

– Plasztikai sebészet
– Fogorvosok, szájsebészek, implantológusok
– Egyéb sebészeti szakágak

Miért különleges az általunk kidolgozott termék?

– mert kéz maradandó sérüléseBiztosítás kéz baleseti sérüléseire 50 vagy 100 millió forint térítésre esetén a teljes biztosítási összeget téríti a biztosító
– magas biztosítási összeget térít
– orvosoknak szól, így a kockázatközösségben hasonló jellemzőkkel bíró személyek léphetnek be, ami kedvező díjakat eredményez.
– nem csak a kéz sérülése esetén térít, hanem egyéb baleseti eseményekre is fedezetet nyújt
– a díjazása nem tér el jelentősen egy hagyományos balesetbiztosításétől, mégis sokkal nagyobb és testre szabottabb a védelem.
– nagyon egyszerű a szerződéskötés és a díjfizetés

További információk és szerződéskötés elindítása :

Extra magas térítésű biztosítás, kéz sérülésére, orvosoknak, fogorvosoknak