Hasznos tudnivalók
Biztosításaink
Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
Autó gap
Casco biztosítás
Lakásbiztosítás
Családiház, ikerház biztosítás
Nyaralóbiztosítás
Építés alatt álló ingatlanok biztosítása
Tervezői felelősségbiztosítás
Kivitelezők, műszaki vezetők felelősségbiztosítása
Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása
Jövedelemkiesés biztosítás
CMR - fuvarozói felelősségbiztosítás
Könyvelői felelősségbiztosítás
Orvosi felelősségbiztosítás
Vállalkozások biztosítása
Kockázati életbiztosítás
Szakmai felelősségbiztosítás
Egészségbiztosítás
2015-02-10 11:26
tévedésből törtölt kgfb biztosítás

Kötelező felelősségbiztostást törvény szabályozza, amitől a biztosítók nem térhetnek el. A kötelező rendszerelemek miatt gyakori az értetlenség, és az egymásramutogatás.  Amit azonbanérdemes tudni, hogy a szerződések törlésének az esetek tulnyomó többségében indoka van. A legtöbb problémát a késedelems díjfizetés szokta okozni. 

2013-12-17 11:55
Miért nem szünteti meg a biztosító a szerződésem

Cégünk korábban határozott időre - egy évre - érvényes biztosítási szerződést kötött a XY biztosítóval, amely  okt. 1-én lejárt. A megállapodott biztosítási díjat előre kiegyenlítettük, ezért a vonatkozó időszakra hátralékunk nem keletkezett. Megjegyzem, hogy biztosítási esemény sem történt. Álláspontom szerint a biztosító nem hatóság, amelyhez bármilyen ügyben "kérelmet" kellene benyújtani. Különösen egy létre nem jött megállapodás ügyében.

2013-07-11 08:28
Befizettem a díjat mégis törölték a szerződésemet.

A kötelező felelősségbiztosításomra a teljes, éves díjat nem tustam befizetni, ezért csak egy részét utaltam el a díjbekérőn szereplő összegnek. A biztosítás fennmaradó díját később befizettem, ellenben a biztosító mr törölte a szerződést. Véleményem szerint a törlés nem jogos, a szerződésem díjjal rendezett volt.

2013-07-11 08:27
Csőtörés

Tisztelt Uram !

Családi házunk kertjében vízelfolyást észleltünk. Megállapítottuk, hogy csőtörés történt. A probléma, hogy pontosan a csőtörés észlelését megelőző héten mondtuk fel korábbi lakásbiztosításunkat és kötöttünk újat másik biztosítónál. Most hova kell bejelentenünk a káreseményt?
 

Kérdése van? A szakértő válaszol!
Név:
E-mail:
Kérdés:
Ellenőrzés: